Jelenlegi hely

Címlap

Visszajelzések

"Bámulatos a tudományod. Megjegyzéseid és következtetéseid elemi erővel rezonálnak és munkálnak bennem és igazán magamra, az igazi magamra ismerek. Sok belső élmény, érzés, sejtés fantázia gondolati csíra formát nyer az elemzésedben. Felszabadító és félelmetes olvasni. Még mindig emésztem és dolgozik bennem..." (Sándor)
 
"Nagyon megdöbbentő. Nem az,amit leírsz, hanem az, amennyire pontos képet ad. Hogy ennyire sok minden kiolvasható, látható.Tudja az ember elvileg ezt, de mégis...annyira hihetetlen, hogy az érkezésed pontos idejéből következő saját képletedben mindennek a váza, alapja adott, és kirajzolja a saját fejlődési feladataidat. Nagyon passzol a legfontosabb vívódásaimra mindaz, amit kiolvastál. Hálás vagyok a gyorsaságért, ahogy megcsináltad! Segíteni fog a mostani helyzetben és meghozandó fontos döntéseiben is! Jókor jött hozzájuk! Épp időben. Nyilván nem véletlenül... Úgy érzem,ez a mostani váltás kulcsfontosságú lesz az életemben és az életünkben. Köszönöm!" (Edit)
 
"Minden igaz rám, amit leírsz, fantasztikus tudomány ez, és hihetetlen, hogy mennyire ismersz, annak ellenére, hogy nem találkoztunk. Biztos nem véletlen, hogy rád találtam a facebookon, hogy odavagyok azokért a gondolatokért, amit nálad olvashatok. Köszönöm az energiádat és a munkádat." (Zsuzsa)
 
 
"Nem győzöm csodálni és dícsérni a tudásod. Mindezeket kiolvasni a képletekből szerintem művészet. Nem mindenben mondasz újat, viszont jól jön a ráerősítés, megerősítés azokban a dolgokban amik nem fogalmazódtak meg ilyen szépen bennünk. Azok az új dolgok amiket leírsz, pedig megmagyaráznak olyan habitusainkat, amire eddig nem tudtuk a választ. A roppant találó "használati utasításaink" az összehasonlításokkal kiegészítve, elégséges házi feladat egy életre, hogy segítsük egymást az úton amire leszülettünk. Köszönjük, hogy megismertettél önmagunkkal." (Tibor)
 
"Köszönöm, döbbenetes hogy mennyire magamra ismertem szinte mindenben. Ez által talán sikerül kicsit más szemszögből elemezni az életem." (Gyöngyi)
 
 
"Ötvenhatodik születésnapomra akartam elkészíttetni a  horoszkópomat. Olyan embert kerestem, aki nem ismer személyesen, de bízom benne, hogy hasonlóan gondolkodik mint én. Így sodorta elém az élet a Lélek Cafe blogot. A horoszkóp elkészült. Vegyes izgatottsággal olvastam Szép, őszinte tükröt tartott. Magamra ismertem. pontosan éreztem-érzem azokat az energiákat, amelyek erőteljesen hatottak eddigi életemre. Felismertem, hogy minden segítő energiának vannak "árnyoldalai" is a lélekben. A dolgom ezzel volt-van-lesz. Megerősített abban: hogyan tovább. Nem kis feladat, de megéri. Közelebb vitt ahhoz a felismeréshez, hogy a bőrünkből nem tudunk kibújni: de a döntés a kezünkben van. Kellő tudatosság és a magunknak való megbocsájtás elengedhetetlen. Mint írtam, Annamarit akkor még nem ismertem, így nem hathatott rá a személyes előfeltételezés. Mégis egy nagyon pontos "tükröt" láttam- látok magamról. Mindenkinek ajánlom, aki eszközt szeretne saját maga felimeréséhez."  (Era)
 

"Nagyon nagyon igaz, még azok is jellemzőek rám, amelyeket eddig ki sem mondtam csak csendben gondoltam magamról." (Bea)

 

"Nagyon köszönöm a horoszkópelemzést, ijesztően pontos, kicsit meg is könnyeztem. Nagyon hálás vagyok ezért a részletes elemzésért, hiszem hogy sok segítséget fog nyújtani a további döntésekben." (Hajni)

 

"Köszönöm, most sírok és nevetek egyszerre! Mankót adtál egy sántának, eljött a katarzis ideje!" (Juli)

 

"Felbecsülhetetlen az elemzésed. Mint a gyémánt ragyog (bennem/rólam/tőled). Minden és mindenki itt van körülöttem és támogat.Teljesen megerősítettél azokban a feladatokban, amit fel kell vállalnom. Az úton vagyok, ösztönösen ráérzek-rátalálok (mint, ahogy rád is-hála-hála-hála) dolgokra, eseményekre, emberekre. A hogyanon tépelődöm évek óta és tudom, hogy senkihez és semmihez nem vagyok hasonló, de ez gát is egyben. Valójában ebben az évben állt össze bennem a struktúra... Majd még kérdezek, de most az öröm, a végtelen boldogság van bennem, hogy amit érzek magamról, az úgy van, tehát(de hát:) ezért jöttem." (János) 

 

"Nagyon vártam az elemzést, és hogy szokták mondani "bearanyozta a délutánomat". Visszaigazolást kaptam, sok esetben magyarázatot, megerősítést, aminek mind-mind nagyon örvendek.(...) Az elemzésed megnyitotta a zsilipet." (Zsuzsa)

 

"Hálásan köszönöm a csodálatos elemzést." (János)

 

"Pontos! Talán csak néhány megállapítást látok egy kissé másképpen, de nem biztos, hogy én látom jól. Hiába, tisztában kell lenni önmagunkkal, és ez ebben nagyon sokat segít." (Imre)

Rendelés: itt

 

 

 


Ha tetszett a tartalom, iratkozz fel a hírlevélre, hogy rendszeresen értesülhess az új tartalmakról. Feliratkozni ezen a linken tudsz.

Facebook

"Most, hogy elértétek az áldott emberi létformát, nincs más kötelességetek, mint tudakozódni az Abszolút felől"

(Védánta szútra)

Adomány

Kérlek, ha értékesnek, és a magad számára építőnek érzed a honlapon található tartalmakat, támogasd a munkámat lehetőségeid szerint.
Én cserében támogatlak abban, hogy tudatosabb, és ezáltal boldogabb életet élhess!

A honlap támogatója

A Lélek Café honlap az AdminSys Kft. önzetlen anyagi és teljes körű technikai támogatásának köszönhetően működik!

 

http://www.adminsys.hu

Bejelentkezés

"A léleknek lélek iránt való érzékenysége a szeretet." (Hamvas Béla)

Archívum