Jelenlegi hely

Címlap » Mesterek

Müller Péter

 A lelki út kezdeti szakaszában mindenképpen ajánlatos Müller Pétert olvasni, mert nagyon szépen, szívhez szólóan és közérthetően fogalmaz. Én is vele kezdtem, a Lomb és gyökér, Kígyó és kereszt, Benső mosoly című könyveivel. Ahogy teltek az évek, mondandója egyre letisztultabbá vált, stílusa egyre egyszerűbbé és ragyogóbbá.

"Sursum corda! Föl a Szívvel! Emeljük magasra a szívünket! Hangolódjunk a zenére és a szellemvilág magasabb rezgéseire! A Lét csakis a feszesebb húrokon, az isteni törvény által megszabott rezgésállapotban szól. Különben platty az egész! Hangoltság nélkül nincs szépség,nincs zene.

A Szentlélek hiába jön, nem tud megszólítani, mert nem vagy ráhangolódva. (...)

Olyan nincs, amiről az ember nem tehet! Ez a szabadság kulcsmondata! Vagy varázslók vagytok, vagy elvarázsoltak! Vagy saját mágiátok teremti meg a valóságotokat, vagy valamilyen rajtatok kívül lévő idegen erő varázshatalma." (Müller Péter)


Ha tetszett a tartalom, iratkozz fel a hírlevélre, hogy rendszeresen értesülhess az új tartalmakról. Feliratkozni ezen a linken tudsz.

Facebook

"Most, hogy elértétek az áldott emberi létformát, nincs más kötelességetek, mint tudakozódni az Abszolút felől"

(Védánta szútra)

Adomány

Kérlek, ha értékesnek, és a magad számára építőnek érzed a honlapon található tartalmakat, támogasd a munkámat lehetőségeid szerint.
Én cserében támogatlak abban, hogy tudatosabb, és ezáltal boldogabb életet élhess!

A honlap támogatója

A Lélek Café honlap az AdminSys Kft. önzetlen anyagi és teljes körű technikai támogatásának köszönhetően működik!

 

http://www.adminsys.hu

Bejelentkezés

"A léleknek lélek iránt való érzékenysége a szeretet." (Hamvas Béla)

Archívum