Jelenlegi hely

Címlap

Köszöntő

 

Meggyőződésem, hogy egy forró kávé vagy tea elkortyolgatása a lélek majd összes fájdalmán segít, különösen akkor, ha a jótékony italt egy együttérző lélek készíti el számunkra.

Meggyőződésem az is, hogy egy gőzölgő fekete mindig inspirációt ad, örömet, lendületet, akár csendes nyugalomban fogyasztjuk el, akár társaságban.

Meggyőződésem továbbá, hogy az élet, ha nem is mindig habos kávé finomságú, de mélyen értelmes lehet, ha nyitott szívvel fogadjuk mindazt amit elénk hoz.

Az emberi létforma tanuló létforma, örömmel, bánattal, egészséggel, betegséggel, születéssel, halállal, rengeteg gondolattal és még több érzelemmel. A lelki béke és egyensúly alapvetően nem jellemzi az átlagos emberi életet, mely leginkább egy viharos tengeren hánykolódó csónakra emlékeztet. Az emberi élet azonban lehetőség is, pontosabban egy felismerhető lehetőséget rejt! Ez nem más, mint az ember szellemi eredetének felismerése, és Teremtővel való kapcsolat újrateremtése. A tudás, amely mindehhez kell, elérhető, itt van,- a mindenkori bevatatottak gondoskodtak erről. Tanította Jézus, Buddha, Krishna, Lao Ce, hogy csak a legismertebbeket említsem. Érettség kérdése, hogy valaki érte nyúl-e vagy sem.

Korunk nagy tanítója, Sai Baba a következőket mondta: " A legértékesebb birtok a lelki egyensúly, s ez az egy dolog amit nem tudsz másoknak adni, még akkor sem, ha neked megvan. Mindenkinek a saját nehéz lelki útján kell ezt megszereznie. De megmutathatod másoknak az utat, amelyen haladniuk kell, hogy a lelki egyensúlyt elérjék és a lelki békét elnyerjék."

Azért nyitom meg a Lélek Café-t az Enyészet Havában, hogy hitet adó, gondolatébresztő, szívmelengető, lélektápláló, reményt és optimizmust sugárzó,"lélekitalokat" készítsünk és iszogassunk közösen, körbeülve a képzeletbeli asztalokat. A szellemi-lelki emelkedésre nem létezik kész recept, vagy egyetlen végső megoldás. Kinek-kinek a saját módján, belső szemlélettel kell közelítenie a lét titkaihoz, de sokat segíthet mások példája.

A Lélek Café egy virtuális kávéház, ahol a saját készítésű "főzetek" mellett, olyan csoda-teremtő emberek varázsitalaival is találkozhatunk majd, akik valamilyen területen megtalálták a hidat ég és föld között, és meg is tudják mutatni az utat, mely a lelki békéhez vezet.

A kávézás szertartás, a beszélgetés gyógyír!

Hangulatos kávéházi beszélgetésekre hívlak benneteket a Lélek Café-ba!


Ha tetszett a tartalom, iratkozz fel a hírlevélre, hogy rendszeresen értesülhess az új tartalmakról. Feliratkozni ezen a linken tudsz.

Facebook

"Most, hogy elértétek az áldott emberi létformát, nincs más kötelességetek, mint tudakozódni az Abszolút felől"

(Védánta szútra)

Adomány

Kérlek, ha értékesnek, és a magad számára építőnek érzed a honlapon található tartalmakat, támogasd a munkámat lehetőségeid szerint.
Én cserében támogatlak abban, hogy tudatosabb, és ezáltal boldogabb életet élhess!

A honlap támogatója

A Lélek Café honlap az AdminSys Kft. önzetlen anyagi és teljes körű technikai támogatásának köszönhetően működik!

 

http://www.adminsys.hu

Bejelentkezés

"A léleknek lélek iránt való érzékenysége a szeretet." (Hamvas Béla)

Archívum