Jelenlegi hely

Címlap

Egy milliomos horoszkópja

Ezt a fiatalembert Gurbaksh Chalal-nak hívják, aki 25 éves korára önerőből felépített és értékesített két vállalkozást 340 millió dollár értékben. 

15 éves korában kezdte el lerakni maga elé azt az utat, amely a hihetetlen siker felé vitte. Ennek alapköve egy erős vágy volt, hogy valami igazán nagyot valósítson meg.

Vásárolt egy számítógépet a bolhapiacon, amit aztán sokkal nagyobb áron értékesített. Később, néhány ezer dollárral a zsebében, és az erős töltetű hittel az elméjében, hozzákezdett a megvalósításhoz.

Nagyon fontos, hogy amikor az ember kellően fókuszáltan, és kellő ideig koncentrál valamire (mondjuk egy vágyra), akkor rezgéseiben mágnessé válik, amely elkezdi húzni magához a hasonló rezgésű dolgokat. Ez a sokak által ismert vonzás törvénye.

Egy erős vízió volt tehát a mag, amelyből Gurbaksh kinövesztette azt a hatalmas fát, amelyet sikeres vállalkozásai jelentenek.

Érdemes megfigyelni a gondolkodásmódját, sőt mi több, érdemes tanulni tőle!

Miután konstatálta a benne jelen lévő célt, elkezdte számba venni a hiányosságait. Megállapította, hogy azokat vagy pótolnia kell tanulással, vagy olyan emberekkel kell magát körülvennie, akik rendelkeznek az adott képességekkel.

Internetes hirdetés területén indította az első vállalkozását, de ehhez le kellett győznie a személyiségéből adódó introvertáltságát, és gyakorlatot kellett szereznie a kommunikáció területén.

Elmondja, hogy a képzettség és a tapasztalat hiánya miatt rengeteget hibázott, de nagy érettségre vall részéről, hogy eleve bekalkulálta, hogy sokat fog tévedni a tanulás folyamatában. Ily módon, nála kiküszöbölődött az a tényező, amely a legtöbb ember vállalkozását derékba töri, mégpedig a kudarc megsemmisítő hatása.

Nem hiszek abban, hogy valaki véletlenszerűen, érthetetlen módon ilyen céltudatos, és tudatos. Több testetöltés kimunkált eredményét, esszenciáját látjuk megnyilvánulni Gurbaksh Chalal személyében.

A horoszkópjából látni, hogy rendelkezik a rendszerépítés és határozott döntés erényeivel. Igazi "vezérigazgató" típus. (Leszálló Holdcsomópont a Bakban, Mars-Szaturnusz-Plútó együttállás)

Ebben az életben meg kell tanulnia működtetni a Bakkal ellentétes minőséget, a Rák princípiumot. Ez azt jelenti, hogy az együttérzést, gondoskodást, érzelmekkel való megközelítést kell elmélyítenie magában. (Felszálló Holdcsomópont a Rákban.)

Nem véletlen tehát, hogy a Rákban áll a Napja és a gondolkodásért, kapcsolódásért felelős Merkúrja is. Ráadásul a Merkúr együttáll a Felszálló Holdcsomóponttal, ami jelzi a kreativItást, eredetiséget és nyitottságot a sorsfeladat betöltésénél.

De mi adja meg azt a belső feszültséget, amivel ez az ember maga elé varázsolt egy hatalmas hegyet, hogy megmássza azt, és megélje a sikert?

A kapcsolatok és kultúra jegyében, a Mérlegben koncentrálódott erők igen erőteljesek (Szaturnusz-Mars-Plútó együttállás), és képessé teszik a kitartó, fókuszált, minden akadályon keresztül hatoló előrehaladásra a kultúra, és kommunikáció területén.

A tevékenység irányát a Mérleg és Rák energiák közötti belső feszültség (kvadrát fényszögek sora) adja meg. Az előbbi kapcsolatokat teremt, de ezek nélkülözik a lélek mélységeit, az utóbbi a meghittséget, érzelmi közelséget tartja a legfontosabbnak.

E kettő feszültségét egy olyan cselekvésben  lehet feloldani, amely egyesíti a másokkal való együttműködést a gondoskodással, és az érzelmi intelligenciával.

A látványosan meredek ívű életek gyakran olyan embereké, akiknek valamilyen erős belső feszültséget kell kezelni. Nincsen ez másképpen Gurbaksh Chalal-nál sem!

Érdemes tanulni tőle, mert nagyon építően gondolkodik!

Most pedig nézzük meg a vele készült interjú részletét!   BejegyzésKomáromi Miklós - The Page által

Ebben a videósorozatban pedig annak lehetünk szemtanúi, hogy miként gyakorolja Gurbaksh a Rák jellegű életfeladatát, az  együttérzés és gondoskodás útját: BejegyzésKomáromi Miklós - The Page által

 

Kedves Olvasóm! Vállalom személyes horoszkópok elkészítését. Itt tájékozódhatsz a részletekről: Horoszkópelemzés


Ha tetszett a tartalom, iratkozz fel a hírlevélre, hogy rendszeresen értesülhess az új tartalmakról. Feliratkozni ezen a linken tudsz.

Facebook

"Most, hogy elértétek az áldott emberi létformát, nincs más kötelességetek, mint tudakozódni az Abszolút felől"

(Védánta szútra)

Adomány

Kérlek, ha értékesnek, és a magad számára építőnek érzed a honlapon található tartalmakat, támogasd a munkámat lehetőségeid szerint.
Én cserében támogatlak abban, hogy tudatosabb, és ezáltal boldogabb életet élhess!

A honlap támogatója

A Lélek Café honlap az AdminSys Kft. önzetlen anyagi és teljes körű technikai támogatásának köszönhetően működik!

 

http://www.adminsys.hu

Bejelentkezés

"A léleknek lélek iránt való érzékenysége a szeretet." (Hamvas Béla)

Archívum