Jelenlegi hely

Címlap » Mesterek

Echart Tolle

Sokan rajonganak Echart Tolle-ért, és nem véletlenül! Kétségtelenül napjaink egyik legletisztultabb mestere, akinek szavai nyomán egyik fátyol a másik után hull le a szemünkről. A szellemi rálátás és felébredettség abszolút biztonságából veszi sorba és magyarázza el az ember jelenlegi helyzetét, lehetőségeit, boldogtalanságának okait, és a megoldásokat. Jómagam egyik meglepetésből a másikba estem amikor a  Most hatalma című munkájával hangoskönyv formájában megismerkedtem, és elragadtatásom csak fokozódott az Új föld meghallgatásakor. Tolle egy igazi fáklya, csak ajánlani tudom mindenkinek, hogy ismerkedjen meg tanításaival, melyek a ránk hagyományozott szellemi tudás legjavát teszik közérthetővé a nyugati ember számára. Jézus tanításait új megvilágításba helyezi és  összhangba hozza a keleti tanokkal. Így válnak Jézus, Buddha tanai, a zen, a taoizmus és a advaita védanta tanítások egymást erősítő sűrű szövedékké, melyek erősen megtartják a felébredni vágyó embert, hisz mind ugyanarról az egytlen Valóságról adnak hírt.

 


Ha tetszett a tartalom, iratkozz fel a hírlevélre, hogy rendszeresen értesülhess az új tartalmakról. Feliratkozni ezen a linken tudsz.

Facebook

"Most, hogy elértétek az áldott emberi létformát, nincs más kötelességetek, mint tudakozódni az Abszolút felől"

(Védánta szútra)

Adomány

Kérlek, ha értékesnek, és a magad számára építőnek érzed a honlapon található tartalmakat, támogasd a munkámat lehetőségeid szerint.
Én cserében támogatlak abban, hogy tudatosabb, és ezáltal boldogabb életet élhess!

A honlap támogatója

A Lélek Café honlap az AdminSys Kft. önzetlen anyagi és teljes körű technikai támogatásának köszönhetően működik!

 

http://www.adminsys.hu

Bejelentkezés

"A léleknek lélek iránt való érzékenysége a szeretet." (Hamvas Béla)

Archívum