Jelenlegi hely

Címlap

Díjazás

Az elemzéseket írásban készítem el, e-mailben kapja meg a megrendelő. Utólag lehetőség nyílik kérdezni (tisztázni a felmerülő kérdéseket), akár írásban, akár skype beszélgetésben.

A horoszkóp elemzés ellenértéke 28 000 Ft (100 Euro), ami tartalmazza a születési mandala mély, alapos kielemzését, valamint az elemzéssel kapcsolatos  kérdésekre való válaszadást.

Ezen túl, küldök egy összegyűjtött videó-, előadás sort, amely segít átalakítani a gondolkodásod, és hozzám is fordulhatsz kérdésekkel,  az utaddal kapcsolatban, a jövőben. Felajánlok tehát egy támogatást a jövőre nézve is.

Ha rendelni szeretnél, itt tudod felvenni velem a kapcsolatot: Kapcsolat

FONTOS INFORMÁCIÓ !!! A horoszkóp elemzés árát, a ráfordított (nem kevés) idő, és az évtizedek során megszerzett tudásom alapján határoztam meg, de amennyiben  szükséged lenne támogatásra, ám nem tudod kifizetni a horoszkóp elemzés teljes árát, akkor is keress meg, mert találunk megoldást! Nekem fontos, hogy hozzájuss a "kulcsaidhoz"!

Üdvözlettel: Annamari


Annamária képe

Ha tetszett a tartalom, iratkozz fel a hírlevélre, hogy rendszeresen értesülhess az új tartalmakról. Feliratkozni ezen a linken tudsz.

Facebook

"Most, hogy elértétek az áldott emberi létformát, nincs más kötelességetek, mint tudakozódni az Abszolút felől"

(Védánta szútra)

Adomány

Kérlek, ha értékesnek, és a magad számára építőnek érzed a honlapon található tartalmakat, támogasd a munkámat lehetőségeid szerint.
Én cserében támogatlak abban, hogy tudatosabb, és ezáltal boldogabb életet élhess!

A honlap támogatója

A Lélek Café honlap az AdminSys Kft. önzetlen anyagi és teljes körű technikai támogatásának köszönhetően működik!

 

http://www.adminsys.hu

Bejelentkezés

"A léleknek lélek iránt való érzékenysége a szeretet." (Hamvas Béla)

Archívum