Jelenlegi hely

Címlap

A gyógyulás csodája

Pünkösdkor kirándulni voltunk, és ellátogattunk a Börzsönyben található tsitári Kutyinka forráshoz, valamint Balassagyarmat mellett Nyírjesen, a Segítő Szűz forrásához is. 

Mindkét forrás vizét csodatévőnek tartják, akárcsak a képen látható Mátraverebély-Szentkúton található híres kutat is. És még hosszasan sorolhatnám a csodatevő vizeket, nem feledkezve meg a franciaországi Lourdes-ról, ahol a Mária jelenés helyén forrás fakadt, és a mai napig emberek százezrei mennek oda gyógyulni.

Ezeken a helyeken kis táblák tömege jelzi, hogy hívők sokaságának az egészsége állt helyre, a Segítő Szűz közbenjárására.

A csodás gyógyulások mindig is nagy ámulatot keltettek, és tovább növelték a hitet abban, hogy egy forrásvíz, egy kegyszobor előtt való imádkozás, egy zarándoklat stb. áldott eredményeket hozhat egy ember életében.

De mi a csoda voltaképpen? Hogyan következik be egy csodás gyógyulás?

Jelenlegi tudásom alapján azt mondom, hogy a csoda mindig olyasmi, amit az emberi elme pillanatnyilag nem ért, de a megtörténtét kétségtelenül észleli.

Hogy miért mondom ezt?

Aki már megismerkedett a Germán Új Medicinával (Biologikával), az tudja, hogy semmi csodálatos nincs abban, hogy egy daganat eltűnik az ember testéből, hisz a szervezet maga építette, hogy segítse egy lelki probléma megoldását, és el is bontja szépen, ha nincs már rá szüksége.

A tudatosság egy magasabb fokán nincs tehát semmi mirákulum abban, hogy pld. egy daganat magától múlik el úgy, hogy sebész nem nyúlt hozzá, sugár, vegyszer nem pusztította.

Mégis, van-e akkor szerepe a csoda létrejöttében annak, hogy valaki csodatévő források vizét issza, vagy Máriához imádkozik?

Erre azt mondom: a legnagyobb mértékben!

A kulcs ugyanis, a megfelelő lelki állapot, vagyis a megfelelő magas rezgésszám, amelyen egy öngyógyító folyamat el tud indulni. Ha az elme leáll a "kattogással", és mondjuk átadja a bajt Isten, Jézus, vagy leggyakrabban az égi Édesanya Mária kezébe, az emberi lény komplex rendszere ezt megoldásnak veszi, és haladék nélkül elkezdődik a fizikai test regenerálása. 

Az ima tökéletes belső atmoszférát teremt a gyógyuláshoz, amelyben a hála, a bizalom, és a rendületlen hit együtt van jelen.

A szent helyeken, a kutaknál, forrásoknál energiafelhalmozás történik: százezrek, milliók hite járul hozzá ahhoz, hogy a hely ténylegesen egy energiabázisként működjön. A kollektív tudatunkba kerül be, mint információ, és tulajdonképpen rá lehet csatlakozni.

A lényeget tekintve teljesen mindegy, hogy valaki abban hisz, hogy a legmodernebb tudományos felfedezések szerint a szervezet képes meggyógyítani önmagát, vagy abban, hogy Szűz Mária közbenjárására Isten meggyógyította. A hit az, amin megfordul az egész.

Mit mondott Jézus Urunk a köpenyét megérintő vérfolyásos asszonynak, a vakból látóvá vált Bartimeusnak? Azt mondta, hogy menj békével, mert meggyógyítottalak? Azt mondta, hogy hatalmamban áll segíteni rajtad?

NEM! Ezt mondta: "Menj békével! A hited meggyógyított téged!" (Lk 17-19)

Ez legyen a végszó.

 

Vonatkozó írások: Ha akkora hitetek volna, mint egy mustármag

                            Új Medicina, új utak


Ha tetszett a tartalom, iratkozz fel a hírlevélre, hogy rendszeresen értesülhess az új tartalmakról. Feliratkozni ezen a linken tudsz.

Facebook

"Most, hogy elértétek az áldott emberi létformát, nincs más kötelességetek, mint tudakozódni az Abszolút felől"

(Védánta szútra)

Adomány

Kérlek, ha értékesnek, és a magad számára építőnek érzed a honlapon található tartalmakat, támogasd a munkámat lehetőségeid szerint.
Én cserében támogatlak abban, hogy tudatosabb, és ezáltal boldogabb életet élhess!

A honlap támogatója

A Lélek Café honlap az AdminSys Kft. önzetlen anyagi és teljes körű technikai támogatásának köszönhetően működik!

 

http://www.adminsys.hu

Bejelentkezés

"A léleknek lélek iránt való érzékenysége a szeretet." (Hamvas Béla)

Archívum