Jelenlegi hely

Címlap

Ki vagyok?

Horváth Annamária vagyok, a Lélek Café megálmodója és megalkotója.

Régóta keresem a helyem és a feladatom a világban, talán túl régóta is... Valahogy egyetlen kész forma sem bizonyult megfelelőnek, -mindig szorított valahol a cipő...

Lassan rájöttem, hogy az ember ideális esetben megteremti saját helyét azáltal, hogy követi az igazi szenvedélyét, és ráhangolódik a Forrásra.

A hivatás-küldetés tehetség, és szívből jövő vágy formájában kódolva van minden emberben. 

Tatiosznak egy mondata nagyon megérintett. Így hangzik: " Ha már tudod ki vagy, változtasd meg a világot!" (Ma már úgy mondanám, hogy változtasd meg a világod. - 2016. 05.22.)

Hosszú éveken át kutattam, hogy ki vagyok, mert éreztem, hogy ha nem élem meg önmagam, segítőként semmi hiteleset és igazán használhatót nem nyújthatok.

A "vak vezet világtalant" érzése pályakezdő pszichológus korom óta elkísért, és a mai napig azt vallom, hogy az igazi segítő önmagában biztos középpontra talált, és az igazi segítés  az, ha  embert igazi lényére és küldetésére emlékeztetjük. Teljesen egyet értek Sathya Sai Baba kijelentésével: "A lélek azért jött e világra, hogy feltárja a saját ragyogó fényét, ami maga az Isteni szikra."

Csak az az ember tud önmagában egyensúlyt, és önmaga körül egy boldogabb, egészségesebb világot létrehozni, aki, szellemi lényként és teremtőként magára ismer, és az anyagi világban érvényesíteni tudja a szellemi törvényeket.

A "külső világ" mindig a belső kivetülése.

"A világ nem hely, hanem állapot." (Hamvas Béla). Ez a titok, melyet Jézus is tanított: "Isten országa bennetek és köztetek van." (Lk 7,21)

Sok tapasztalaton, mesteri útmutatáson, tanuláson, olvasáson, gondolkodáson át, mára eljutottam a lelki béke egy bizonyos fokára. Napjaim nagyrészt boldogságban, nyugalomban és elégedettségben telnek, függetlenül a külső körülményektől. Tanulom és gyakorlom a teremtő képzelet használatát.

Intuicióim felerősítésére és megjelenítésére, valamint az isteni áramlat kifürkészésére előszeretettel használom, az erőteljes képi világgal emlékeztető Symbolon kártyát, Ji King, az ősi kínai módszerét, valamint az egyéni életek mandaláját a személyi horoszkópot is.

Ha szeretnéd, hogy elkészítsem a személyre szabott horoszkópodat, és ezáltal mélyebb önismeretre tegyél szert, kérlek tájékozódj a Horoszkóp menüpontban, és vedd fel velem a kapcsolatot a Kapcsolat mezőben.

Legújbban szívügyem az új germán medicina (BIOLOGIKA), amely vadonatúj alapokra helyezi az egészség témakörét, és beélesíti a pszichoszomatikus látásmódot.

A biologika igen jól ötvözhető a lélektannal és az asztrológiával, hisz egymást kiegészítve utat nyitnak a tökéletes egészség felé.

Erős belső késztetésként jelent meg bennem, hogy felajánljam szolgálatomat, és megosszam tapasztalataimat azon Barátaimmal akik hasonló úton járnak, valamint azokkal is, akik érdeklődnek a lelki fejlődés útja iránt, és elérkezettnek érzik az időt, hogy elinduljanak rajta.

Felismerésekben gazdag, boldog Utat kívánok mindenkinek!


Ha tetszett a tartalom, iratkozz fel a hírlevélre, hogy rendszeresen értesülhess az új tartalmakról. Feliratkozni ezen a linken tudsz.

Facebook

"Most, hogy elértétek az áldott emberi létformát, nincs más kötelességetek, mint tudakozódni az Abszolút felől"

(Védánta szútra)

Adomány

Kérlek, ha értékesnek, és a magad számára építőnek érzed a honlapon található tartalmakat, támogasd a munkámat lehetőségeid szerint.
Én cserében támogatlak abban, hogy tudatosabb, és ezáltal boldogabb életet élhess!

A honlap támogatója

A Lélek Café honlap az AdminSys Kft. önzetlen anyagi és teljes körű technikai támogatásának köszönhetően működik!

 

http://www.adminsys.hu

Bejelentkezés

"A léleknek lélek iránt való érzékenysége a szeretet." (Hamvas Béla)

Archívum