Jelenlegi hely

Címlap

Magyarok és a Jupiter

Kategória: 

Vajon hány történész tudja, hogy Mátyás király asztrológusok segítségével foglalta el Bécs városát?

Az alábbi előadásból ezen az érdekes információn kívül, még számtalan különös egybeesés derül ki, amely arra vonatkozik, hogy az asztrológia nemes tudománya visszatükröződik a történelmünkben.

A magyarság Nyilas nép az asztrológiai besorolásnál. Nem találjátok furcsának, hogy egy középkori imában szerepelt a következő sor: "A magyarok nyilaitól ments meg Uram minket!"

Ádám Péter Pál történelem szakos tanár vette a fáradságot, és a magyar történelem neves dátumait megvizsgálta abból a szempontból, hogy milyen jegyben állt a Nyilas születési uralkodója, a Jupiter.

Arra a következtetésre jutott, hogy kedvező döntések születtek, jó események történtek akkor, amikor  Jupiter saját jegyeiben, a Nyilasban, és a Halakban állt, viszont tragikus kimenetelű  dolgokat élt át a magyarság, a Jupiter száműzetése idején. (Jupiter a Szűz, illetve az Ikrek jegyében)

Ádám Péter Pál nem áll meg a múlt elemzésénél, hanem javaslatokat tesz arra nézve, hogy milyen lépések, döntések vezetnének a jövőben a magyar nép talpra állásához. Mit tenne Mátyás király ma? -teszi fel a kérdést.

Különösen érdekes az a vonatkozás, hogy az EU-ba való belépésünk "rossz csillagzat" alatt született, de lenne kiút ebből az áldatlan helyzetből.

Korábban írtam egy írást arról, hogy a magyar nép jelenleg vizsgázik. A felelősséget megtanítani hivatott Szaturnusz bolygó ugyanis jelenleg a Nyilasban van! Ugyanakkor a Jupiter a tüzes Oroszlánból támogató fényszöget ad a Nyilas jegyre, ami energiával, és tartással láthatna el bennünket.

Viszont ha igaza van Ádám tanár úrnak, jobb ha bölcsességgel vértezzük fel magunkat, mert a Jupiter augusztus közepén belép a Szűz jegyébe, újabb leckéket róva ránk türelemből, szorgalomból, és fegyelemből.

Most pedig halljuk az érdekfeszítő előadást! 

Magyarok és a Jupiter

Vonatkozó írás: Magyarország nyomás alatt

Személyes horoszkópok készítésére vonatkozó információk: Horoszkóp elemzés


Ha tetszett a tartalom, iratkozz fel a hírlevélre, hogy rendszeresen értesülhess az új tartalmakról. Feliratkozni ezen a linken tudsz.

Facebook

"Most, hogy elértétek az áldott emberi létformát, nincs más kötelességetek, mint tudakozódni az Abszolút felől"

(Védánta szútra)

Adomány

Kérlek, ha értékesnek, és a magad számára építőnek érzed a honlapon található tartalmakat, támogasd a munkámat lehetőségeid szerint.
Én cserében támogatlak abban, hogy tudatosabb, és ezáltal boldogabb életet élhess!

A honlap támogatója

A Lélek Café honlap az AdminSys Kft. önzetlen anyagi és teljes körű technikai támogatásának köszönhetően működik!

 

http://www.adminsys.hu

Bejelentkezés

"A léleknek lélek iránt való érzékenysége a szeretet." (Hamvas Béla)

Archívum